Φιλική «πεντάρα» του Αστέρα Τρίπολης στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Παρότι επρόκειτο για φιλικό παιχνίδι, ο Αστέρας Τρίπολης δεν... χαρίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο και συνέτριψε με σκορ 5-1 σε ματς που έγινε το Σάββατο (10/10) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Φιλική «πεντάρα» του Αστέρα Τρίπολης στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι Αρκάδες είχαν σκοράρει ήδη δις στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, με τέρματα των Ντρούπι Γκόμες στο 2' (το πρώτο του με τη φανέλα του Αστέρα, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι) και Τζίμα στο 10'.

Ο Αλί Μπαμπά έκανε το 3-0 στο 54', για να μειώσει στο 58' η «Ελαφρά Ταξιαρχία» με γκολ του Μπεντινέλι. Στο 77' ο Λουίς Φερνάντες πέτυχε ένα ακόμη τέρμα για τους γηπεδούχους, ενώ στο 85' ο Ρέχις Κρέσπο διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Αλάγκμπε, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Μπόρχα Φερνάντες, Ντρούπι Γκόμες, Λέο Τίλικα, Ορόσκο, Τζίμας. Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Σουάρες, Αλί Μπαμπά, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος, Λουίς Φερνάντες, Σίτι, Μπαράλες, Ρέχις Κρέσπι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχαλστ, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Σλίβικα, Τσαμπούρης, Ρώσση, Πατράλης, Μουνιέ, Ιωαννίδης, Κολ. Έπαιξαν και οι: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Μπεντινέλι, Βάρκας, Κραγιόπουλος, Χειριτράντας, Τσιλούλης, Ντάουντα, Φατιόν, Ρόδης.