Ολυμπιακός: Η φάση που έχει πεισμώσει τον Χασάν και ο Μαρτίνς

Ποιος ο λόγος που ο Αχμέντ Χασάν εμφανίζεται αφηνιασμένος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και ποιος ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Η φάση που έχει πεισμώσει τον Χασάν και ο Μαρτίνς

Στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακυρώθηκε γκολ του Αχμέντ Χασάν για το οποίο μάλιστα άνοιξε μεγάλη κουβέντα. Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται έντονα για τη συγκεκριμένη φάση, όμως, τον Αιγύπτιο επιθετικό άλλη είναι η στιγμή από το ματς στην Ήπειρο που τον έχει σημαδέψει.

Ποια είναι αυτή; Λίγα λεπτά πριν την επίμαχη φάση ο Αχμέντ Χασάν έχει πιέσει στην περιοχή του ΠΑΣ, έχει γίνει κάτοχος της μπάλας, αλλά αστόχησε σε μία ευκαιρία που έμοιαζε πολύ απλή. Από τη στιγμή που έκλεψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή φαινόταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Χασάν θα σκοράρει.

Ο Αιγύπτιος αστόχησε σε εκείνη τη φάση και δεν το έχει ξεπεράσει. Θεωρεί πως αν είχε βρει δίχτυα και είχε κάνει το 2-1 ο Ολυμπιακός θα είχε περάσει νικηφόρα από τα Γιάννενα. Είναι "σκασμένος" ο Χασάν με την τεράστια χαμένη ευκαιρία και ξεσπάει με διαφορετικό τρόπο.

Δουλεύει σαν… μανιακός αυτό το διάστημα της διακοπής. Σε καθημερινή βάση τα δίνει όλα στις προπονήσεις και μάλιστα φροντίζει να κάνει και εξτρά δουλειά. Ο Χασάν Στο φιλικό με τα Χανιά σκόραρε, ενώ σε αυτό με τον Λεβαδειακό είχε ευκαιρίες να το κάνει ξανά. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Έχει στόχο να εμφανιστεί πολύ καλύτερος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία έχει παίξει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εξηγήσει στον Χασάν ότι δεν θα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο και εκείνο που θα πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει ακόμα περισσότερο.