Λαμία: Υπό το βλέμμα του Τεννέ η προπόνηση- «Αν δεν πίστευα στην ομάδα δεν θα ήμουν εδώ» (vid)

Με τον Μπάμπη Τεννέ να παρακολουθεί την προπόνηση της ομάδας, διεξήχθη η προπόνηση της Λαμίας. Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού. Συνεργάτης του ο Ηλίας Κώτσιος.

Λαμία: Υπό το βλέμμα του Τεννέ η προπόνηση- «Αν δεν πίστευα στην ομάδα δεν θα ήμουν εδώ» (vid)

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της ομάδας, Μπάμπη Τεννέ, διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 9/10, η προπόνηση της Λαμίας, με το πρόγραμμα να παρακολουθεί και ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

Σε δηλώσεις του ο Μπάμπης Τεννές τόνισε πως η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η Λαμία την αδικεί και εξέφρασε την αισιοδοξία του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα και βλέπω πάρα πολλά γνωστά μου πρόσωπα. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που δείχνει η βαθμολογία. Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Ειλικρινά αυτό το λίγο διάστημα που επέστρεψα και είμαι εδώ, νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είδα παιδιά που έχω ξανά συνεργαστεί μαζί τους, είδα άλλα παιδιά που τα γνωρίζω καλά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ θα είναι ο Ηλίας Κώτσιος, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ, της ΑΕΛ, του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού!