Οι πρώτες μεταγραφές του Παϊρότζ - Καραγκούνης και Πιλάβιος

Γιατί ο πρώτος δεν είναι «ζεστός» και γιατί ο δεύτερος δεν μπορεί να πει «ναι».

Οι πρώτες μεταγραφές του Παϊρότζ - Καραγκούνης και Πιλάβιος

Η ενίσχυση του ρόστερ είναι σίγουρα ένα σημαντικό ζήτημα για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εφόσον ολοκληρωθεί από την πλευρά του η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός., Όμως σημαντική είναι και η στελέχωση της διοίκησης και πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις για μεταγραφές και σε αυτό το επίπεδο.

Δύο είναι τα σενάρια που έχουν δει σήμερα το φως της δημοσιότητας. Το πρώτο θέλει τον Γιώργο Καραγκούνη να είναι υποψήφιος να εμπλακεί στα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Γενικότερα, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να επιθυμεί την εμπλοκή βετεράνων ποδοσφαιριστών που απολαμβάνουν την αποδοχή των φιλάθλων για την προσφορά τους στον σύλλογο. Πρώτος στη σχετική λίστα φέρεται να είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έχει ήδη δεχθεί σχετική πρόταση. Μόνο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν δείχνει και πολύ... ζεστός για κάτι τέτοιο.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιο είναι το πόστο που του προτάθηκε. Έγινε γνωστό ότι δεν απάντησε και ζήτησε χρόνο για να το σκεφτεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραγκούνης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος από την πλευρά του θα προσπαθήσει να τον πείσει να δεχθεί την πρόταση που του έγινε.
κάτι που ελπίζεται ότι μπορεί να παίξει ρόλο ώστε να ανταποκριθεί θετικά.

Το δεύτερο σενάριο που κυκλοφορεί θέλει τον Σοφοκλή Πιλάβιο να έχει δεχθεί πρόταση αντίστοιχη με αυτή του Καραγκούνη. Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, σύμφωνα με τη Livesport, φέρεται να προσέγγισε μέσω τρίτου ανθρώπου τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ για να διερευνήσει τις προθέσεις του όσον αφορά την πιθανότητα να αναλάβει διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό.

Πάντως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει νομικό κώλυμα για τον Πιλάβιο καθώς έχει δικαστική εμπλοκή με την Κάρτα Υγείας της ΕΠΟ. Συνεπώς οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να αφορά μελλοντική συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.