ΑΕΚ: Παραχώρησε δανεικό στην Επισκοπή τον Γιαννούτσο

Η ΑΕΚ προχώρησε στην επισημοποίηση της παραχώρησης του 22χρονου, δεξιού μπακ, Γιώργου Γιαννούτσου, στην Επισκοπή με την μορφή δανεισμού

ΑΕΚ: Παραχώρησε δανεικό στην Επισκοπή τον Γιαννούτσο

Ήταν γνωστό από την περασμένη Τρίτη και πλέον είναι κι επίσημο: η ΑΕΚ παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού, για έναν χρόνο, τον, 22χρονο, δεξιό μπακ, Γιώργο Γιαννούτσο, στην Επισκοπή, ομάδα που αγωνίζεται στη Football League.

Ο Γιαννούτσος (πρώην μέλος των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, αλλά και των «κιτρινόμαυρων») υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την «Ένωση» το καλοκαίρι του 2016.

Την περσινή σεζόν (2019/20) δόθηκε και πάλι δανεικός, στην, Κυπριακή, Αλκή Οροκλίνης, ενώ επέστρεψε, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ που έχει στην ίδια θέση τους Μπακάκη, Παουλίνιο, ενώ υπολογίζεται για εκεί, εσχάτως κι ο Βασιλαντωνόπουλος.

Έτσι, την απόκτηση του ανακοίνωσε η Κρητική ομάδα.

Αναλυτικά το κείμενο του Ρεθυμνιακού συλλόγου:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαννούτσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1998 και έχει ύψος 1.85μ.. Αγωνίζεται με άνεση στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ αλλά και ως αριστερός στόπερ.

Η πρώτη του επαφή με ομάδα ποδοσφαίρου ήταν στην Εύβοια στην ακαδημία Planet football. Μετέπειτα πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αργότερα σ’ αυτές της ΑΕΚ όπου εκεί ανδρώθηκε και αγωνίστηκε τόσο στις ομάδες under όσο και στην ΠΑΕ σε επίπεδο κατηγορίας Super League.

Τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Αλκή Οροκλίνης (Β’ Εθνική Κύπρου) έχοντας μια γεμάτη σεζόν ωστόσο επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ για να καταλήξει φέτος στην Επισκοπή μας».