Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι μικροί που έπαιξαν στο φιλικό με τα Χανιά

Στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τα Χανιά αγωνίστηκαν αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής των Πειραιωτών. Ποιοι είναι οι πιτσιρικάδες που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι μικροί που έπαιξαν στο φιλικό με τα Χανιά

Κοιτάζοντας κανείς τη σύνθεση του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με τα Χανιά διαπιστώνει πως έπαιξαν αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε πολλές ευκαιρίες στους μικρούς, ενώ είναι γνωστό πως βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Αντώνη Νικοπολίδη για να παίρνει παιδιά στην πρώτη ομάδα.

Ας δούμε ποιοι είναι οι μικροί που πήραν χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Βασικός τερματοφύλακας ήταν ο Ηλίας Καραργύρης, ο οποίος στην ουσία θεωρείται μέλος της πρώτης ομάδας. Ως αλλαγή στο 83' έπαιξε ο Θανάσης Παπαδούδης, τερματοφύλακας των Νέων. Δίπλα στον Αβραάμ αγωνίστηκε ο Χαραλάμπος Κατσογιάννης, ο οποίος έχει γεννηθεί το 2003, πέρσι ήταν στην Κ17 και πλέον αγωνίζεται στην Κ19.

Ο Νικήτας Νικόλης έπαιξε αριστερό μπακ, αλλά είναι παιδί που έχει εμπειρία από την πρώτη ομάδα, αφού έχει κάνει μέχρι και προετοιμασία μαζί της. Ο Φώτης Κίτσος που μπήκε στο 46' αντί του Κατσογιάννη έχει γεννηθεί το 2003, είναι δεξί εξτρέμ και φέτος ανέβηκε στην Κ19.

Ο Παύλος Μαυρουδής είναι φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και πρόκειται για ένα παιδί που έχει γεννηθεί το 2001 και παίζει κυρίως ως "εξάρι". Βασίλης Σουρλής και Κρίστιαν Μπέλιτς είναι γνώριμοι στο κοινό και αμφότεροι είναι χαφ. Ο Άγγελος Τσάβος που έχει γεννηθεί το 2002 μπήκε ως αλλαγή στο 77' και είναι δεξί μπακ και μέλος της Κ19 του Ολυμπιακού. Ο Χρήστος Λιάτσος γεννηθείς το 2003 είναι δεκάρι και αγωνίζεται με την Κ19 των Πειραιωτών.