Ελεύθερος και ολίγον... δανεικός πήγε τελικά ο Μπουφάλ στην Ανζέ!

Ως ελεύθερος πήγε στην Ανζέ ο Σοφιάν Μπουφάλ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, αλλά εμπεριέχει οσμή... δανεισμού, καθώς σε περίπτωση που τον πουλήσει η γαλλική ομάδα, τότε το 100% του ποσού θα το καρπωθεί η Σαουθάμπτον.

Ελεύθερος και ολίγον... δανεικός πήγε τελικά ο Μπουφάλ στην Ανζέ!

Ούτε η Σαουθάμπτον από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη με τον Σοφιάν Μπουφάλ, τον παίκτη που απασχόλησε πολύ σοβαρά τον Ολυμπιακό έως και λίγο πριν τα βρει με την Αϊντχόφεν για τον δανεισμό του Μπρούμα!

Ο Μαροκινός «ζογκλέρ» θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Ανζέ. Είχε στο «περίμενε» τον Ολυμπιακό, έλεγε ότι ήθελε να δει πρώτα αν θα περνούσε στους ομίλους του Champions League, αλλά παρότι προκρίθηκε επί της Ομόνοιας, ξαναζήτησε χρόνο και κάπως έτσι οι Πειραιώτες αποφάσισαν να προχωρήσουν την περίπτωση του Μπρούμα.

Το θέμα είναι ότι με τον Μπουφάλ απηύδησε μέχρι και η Σαουθάμπτον, η οποία είχε αρνηθεί ένα σωρό προτάσεις και τελικά τον παραχώρησε ως... ελεύθερο στην γαλλική Ανζέ.

Τι ακριβώς ισχύει όμως; Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στη Γαλλία, ναι μεν πήγε ως ελεύθερος στην Ανζέ (έτσι φαίνεται στα... χαρτιά), αλλά επί της ουσίας είναι δανεικός!

Μπερδευτήκατε; Θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει... Αν η Ανζέ αποφασίσει σε ένα, δύο, τρία χρόνια να τον πουλήσει, τότε δεν θα πάρει φράγκο, καθώς όλο το ποσό θα πάει στα ταμεία της Σαουθάμπτον.

Ουσιαστικά δεν της κόστισε τίποτα της Ανζέ η απόκτηση του Μπουφάλ, αλλά δεν θα πάρει και τίποτα σε περίπτωση που βγάλει μάτια και τον πουλήσει τα επόμενα χρόνια.

Είναι ένα αρκετά περίεργο "deal". Ελεύθερος στους Γάλλους, αλλά η Σαουθάμπτον κατέχει το... 100% ποσοστό μεταπώλησής του! Νομίζουμε ότι αυτή είναι η πιο σωστή προσέγγιση. Ούτε καν συνιδιοκτησία δηλαδή.