«Άνεργος» παραμένει ο Σούμπασιτς που ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς που αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Σα, παραμένει ακόμη άνεργος.

«Άνεργος» παραμένει ο Σούμπασιτς που ήταν στη λίστα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για να είναι πανέτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα. Μεταξύ άλλων είχε εστιάσει σε κάποιους τερματοφύλακες, σε περίπτωση που ερχόταν μία ομάδα και κάλυπτε τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ζοσέ Σα.

Ο βασικός στόχος ήταν ο Ντάνιελ Σούμπασιτς. Ο 36χρονος Κροάτης γκολκίπερ είχε μείνει ελεύθερος από τη Μονακό τον Ιούνιο. Ο Ολυμπιακός είχε μιλήσει μαζί του, του είχε εξηγήσει πώς είχε η κατάσταση και ήταν ουσιαστικά «σταντ μπάι». Βέβαια, ο Σούμπασιτς γνώριζε πολύ καλά ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μην έφευγε ο Σα. Δεν τον δέσμευσαν με λίγα λόγια οι Πειραιώτες.

Αν ο Σούμπασιτς τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο είχε μία καλή προσφορά στα χέρια του από άλλον σύλλογο και την αποδεχόταν, δεν θα του κρατούσε... μούτρα ο Ολυμπιακός.

Ο Κροάτης λοιπόν είχε προτάσεις από καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και από τη Μέση Ανατολή. Για τους δικούς του λόγους δεν τις αποδέχτηκε. Ενδεχομένως μπορεί να πίστευε ότι θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Ίσως επειδή δεν τον κάλυπταν τα άλλα πρότζεκτ που του παρουσιάστηκαν. Ο ίδιος πάντως δεν βγήκε να μιλήσει...

Αυτή τη στιγμή πάντως είναι «άνεργος», κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στην αγορά και έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Ενδεχομένως εντός της εβδομάδας να ανακοινώσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.