ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Τάνκοβιτς

Το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) έφτασε στην Αθήνα ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Τάνκοβιτς

Το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) έφτασε στην Αθήνα ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο Σουηδός εξτρέμ αφίχθη λίγο μετά τις 13:00 στο «Ελ. Βενιζέλος» με πτήση από την Φρανκφούρτη κι αναμένεται να μεταβεί μέσα στις επόμενες ώρες στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μετά τη λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Ενομπακάρε και τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, οι «κιτρινόμαυροι» κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν με τον Σουηδό, αλλά και τη Χάμαρμπι, με τον 25χρονο να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Εφόσον όλα πάνε καλά και περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί κι επίσημα από την Ένωση μέχρι και το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάνκοβιτς αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στη Χάμαρμπι, σημειώνοντας 34 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 93 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί και πέντε φορές με την εθνική Σουηδίας.