Δεν προχώρησε του Ανδρούτσου στη Μόντσα

Ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μόντσα και εκτός απροόπτου μένει στον Ολυμπιακό. Προ ημερών ο Μαρτίνς τον είχε ενημερώσει ότι δεν τον υπολογίζει.   

Δεν προχώρησε του Ανδρούτσου στη Μόντσα

Χάλασε τελικά ο δανεισμός του Θανάση Ανδρούτσου στην ιταλική Μόντσα και πλέον, το πιθανότερο σενάριο είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να κάνει προπονήσεις στον Ρέντη.

Προ ημερών είχε απαντήσει αρνητικά ο Ολυμπιακός στην πρόταση του ΟΦΗ για δανεισμό του ποδοσφαιριστή (σ.σ. και ο Ανδρούτσος ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό), ο οποίος είχε ενημερωθεί εδώ και μέρες από τον Μαρτίνς ότι δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν.

Τα τελευταία 24ωρα η Μόντσα είχε μπει στο “παιχνίδι” της απόκτησής του, αλλά τελικά δεν επιτεύχθηκε το “deal”. Επίσης, είχε ακουστεί και η ολλανδική Φένλο, όμως, ούτε εκεί προχώρησε το θέμα.

Ο Ανδρούτσος λοιπόν μένει στον Ολυμπιακό και θα κάνει προπονήσεις στον Ρέντη. Εκτός πια κι αν αλλάξει κάτι θεαματικά την τελευταία στιγμή...

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας