Επίσημο! Στον Ολυμπιακό και ο Βινάγκρε (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τη μεταγραφή του Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από τη Γουλβς.

Επίσημο! Στον Ολυμπιακό και ο Βινάγκρε (pics)

Στο πρόσωπο του Ρούμπεν Βινάγκρε ο Ολυμπιακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τον αριστερό μπακ της Γουλβς, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ο 21χρονος Πορτογάλος βρίσκεται στη χώρα μας από το Σάββατο, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ΠΑΕ προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος θα αγωνιστεί με τους νταμπλούχους με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τους "λύκους".

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε έχει συμβόλαιο με τη Γουλβς έως το 2024 και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των Άγγλων η οψιόν αγοράς που έχει μπει είναι ύψους 22,5 εκατ. λιρών. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ρούμπεν Βινάγκρε από τη Γουλβς.

Γεννημένος στις 9 Απριλίου του 1999 ο Πορτογάλος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και το 2016 μετακόμισε στο Μονακό για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας. Το 2017 ο 21χρονος άσος παραχωρήθηκε στη Γουλβς με τη μορφή δανεισμού και τη βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδό της στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος το καλοκαίρι του 2018 αγόρασε τα δικαιώματά του.

Ο Βινάγκρε έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την U17 και την U19.