Ξεκίνησε με ουρές η διάθεση των διαρκείας (pics)

Οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας από σήμερα είχαν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκίνησε με ουρές η διάθεση των διαρκείας (pics)

Ξεκίνησε από σήμερα το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2018-2019. Από την Τρίτη (5/6) έως τις 21 Ιουνίου έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι παλιοί κάτοχοι καρτών διαρκείας. Από τις 21 Ιουνίου και μετά οι θέσεις θα ελευθερωθούν και θα μπορούν και νέοι κάτοχοι να κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την πρώτη ημέρα, πάντως, η κίνηση ήταν ικανοποιητική και σχηματίστηκαν ουρές στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου γίνεται η πώληση των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Θυμίζουμε ότι η πειραϊκή ΠΑΕ στην προσπάθεια της να διευκολύνει τον κόσμο σε μία περίοδο που η Ελλάδα βιώνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης μείωσε τις τιμές κατά 10%. Όπως τονίστηκε στην επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να βρεθούν στο γήπεδο, ακόμα και σε εκείνους που δεν έχουν μεγάλη οικονομική άνεση.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε επίσης ότι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας έχει αποδειχτεί καθοριστική στις επιτυχίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού ένα σημαντικό ποσό εισρέει στα ταμεία του. Ήδη από την πρώτη ημέρα υπήρξε πολύ μεγάλη κίνηση και ανταπόκριση από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.