Βαλμπουενά: «Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε πολύ στην τελευταία φάση του ματς.

Βαλμπουενά: «Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες τέτοιες διαιτησίες»

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να περάσει νικηφόρα από τα Γιάννενα και άφησε δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Οι Πειραιώτες φωνάζουν για την τελευταία φάση του αγώνα και το ακυρωθέν γκολ του Αχμέντ Χασάν. Σε αυτή τη φάση στάθηκε και ο Ματιέ Βαλμπουενά στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Μετά ισοφαρίσαμε, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχαμε ένα πέναλτι στο α’ μέρος που ο διαιτητής δεν είδε και δεν σφύριξε. Στο β’ βάλαμε ένα γκολ που θα μπορούσε να μας χαρίσει τη νίκη όμως ο διαιτητής το είδε οφσάιντ, κατά τη γνώμη μας δεν είναι, το είδαμε και στα αποδυτήρια. Σήμερα ήταν πραγματικά μια δύσκολη βραδιά για εμάς» είπε ο Γάλλος άσος και συνέχισε:

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είδαμε το βίντεο και ξέρουμε ότι δεν υπάρχει οφσάιντ, πιο πολύ μας έχει ενοχλήσει ότι ο διαιτητής δεν έχει από μόνος του μια εικόνα, μια ιδέα. Μπορεί να υπάρχουν τα var, οι άλλοι διαιτητές που ελέγχουν το var όμως ο ίδιος είναι αυτός που πρέπει να πάρει την απόφαση σε μια φάση δύσκολη. Να έχει μια εικόνα, να πάει, να δει ο ίδιος και να πάρει την απόφαση. Μας έχει ενοχλήσει ότι ούτε καν προσπάθησε ο ίδιος να πάρει την απόφαση, ελπίζουμε να μην είναι έτσι όλα τα Σαββατοκύριακα, είδαμε ότι η αρχή έγινε σήμερα με έναν κακό τρόπο και ελπίζουμε τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα να μην έχουμε τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις που θα μας στερούν βαθμούς».

Ολοκληρώνοντας ο Βαλμπουενά έδειξε ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να επηρεάσει την ομάδα του Πειραιά. «Και οι δύο ομάδες έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Δεν έγινε κάτι, είναι μια ισοπαλία, αυτό που μας πειράζει είναι ότι ενώ το γκολ είναι κανονικό, δεν μας δόθηκε. Ο διαιτητής θα έπρεπε να πάει μόνος του να τσεκάρει, θα έπρεπε να έχει μια ιδέα και ο ίδιος. Είδαμε όλοι μας ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει οφσάιντ, αυτό πραγματικά μας έχει πειράζει. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Βλέπουμε πως φέτος θα είμαστε μόνοι μας εναντίων όλων».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας