Η Ρίο Άβε «σπρώχνει» τον Ματέους Ρέις στην Πόρτο

Μετά τη μεταγραφή του Τέγιες από την Πόρτο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρίο Άβε  θα επιχειρήσει να «σπρώξει» στους «δράκους» τον Ματέους Ρέις, που έφτασε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Η Ρίο Άβε «σπρώχνει» τον Ματέους Ρέις στην Πόρτο

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση των Ζαϊντού και Ματέους Ρέις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, αλλά είναι πολύ πιθανό να τους βρει μπροστά του στους ομίλους του Champions League. Τον Ζαϊντού σίγουρα θα τον συναντήσει στο αντάμωμα με την Πόρτο.

Όσο για τον Ματέους Ρέις; Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που έμεινε στο… ράφι εξαιτίας των λανθασμένων χειρισμών της Ρίο Άβε στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ελπίζει ότι θα μετακομίσει στην Πόρτο, μολονότι ότι γνωρίζει πώς θα αποτελέσει τυπικά το «μπακ απ» του Ζαϊντού.

Το ίδιο ευελπιστεί και η Ρίο Άβε, καθώς πλέον δεν υπάρχει σημείο επαφής με τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Δεν έμειναν και πολλές ώρες για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Το βράδυ της Δευτέρας (5/10) πέφτει η αυλαία στο πορτογαλικό «παράθυρο».

Οπότε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει γρήγορα… Αν ο Ματέους Ρέις δεν πάει πουθενά, τότε μην αποκλείσετε να τον δείτε τον Γενάρη να υπογράφει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό με… θέα το καλοκαίρι του 2021.