Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα παίζει απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ. Η ομάδα του Πειραιά θα δώσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα και κόντρα σε έναν αντίπαλο που μέχρι τώρα έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το είπε και στις δηλώσεις του άλλωστε πως ο ΠΑΣ είναι μία εξαιρετική ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Υπολογίζει τους Ηπειρώτες και θεωρεί πολύ επικίνδυνη την έξοδο στους Ζωσιμάδες.

Για την αποψινή αναμέτρηση ο 50χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τον Ζοσέ Σα που έμεινε εκτός λόγω μίας ίωσης και τον Γιώργο Μασούρα που ταλαιπωρείται από θλάση.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει με βασικό τερματοφύλακα τον Τζολάκη. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκινάει ο Ραφίνια και αριστερά ο Χολέμπας με στόπερ τους Σεμέδο, Μπα. Στα χαφ ο Μαρτίνς επέλεξε και πάλι την τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά.

Όσον αφορά στην επίθεση στη δεξιά πλευρά ξεκινάει ο Ραντζέλοβιτς, αριστερά ο Βαλμπουενά και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.