ΑΕΚ: Συμφωνία με Ούφα, για Νεντελτσεάρου κι άφιξη του σήμερα!

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία και με την Ούφα, μετά τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου κι ο Ρουμάνος, διεθνής, στόπερ, αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

ΑΕΚ: Συμφωνία με Ούφα, για Νεντελτσεάρου κι άφιξη του σήμερα!

Το δεύτερο και πιο ακανθώδες σκέλος της μεταγραφικής υπόθεσης του Ιονούτ Νεντελτσεάρου φαίνεται πως δρομολόγησε η ΑΕΚ που ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με την ομάδα του 24χρονου Ρουμάνου, διεθνή, στόπερ, Ούφα.

Οι Ρώσοι μάλιστα - που δεν χρησιμοποίησαν τον παίκτη στο χθεσινό τους ματς με την Ροτόρ Βόλγογκραντ δίνοντας το «σήμα» ότι είναι υπο μεταγραφή - του επέτρεψαν να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα, δείγμα ότι η υπόθεση βαίνει προς ολοκλήρωση.

Ο παίκτης μάλιστα αναμένεται να βρεθεί ακόμη κι εντός της ημέρας στα μέρη μας, ενώ οι δύο ομάδες είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.

Κατά πληροφορίες ο παίκτης που αναμένεται για τα ιατρικά θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο, μ' ετήσιες απολαβές 350-400.000 ευρώ, ενώ η ομάδα του, που τον δέσμευε με συμβόλαιο ως το επόμενο καλοκαίρι, θα πάρει περί τα 550 χιλιάρικα συν ποσοστό μεταπώλησης.