Πολύ δύσκολο πλέον για άλλη προσθήκη στον Ολυμπιακό, αλλά ο Ενκουντού ελπίζει

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπρούμα, αλλά ο Ενκουντού που είχε φτάσει επίσης μία ανάσα, πιστεύει ότι έχει μία κρυφή ελπίδα για να πιάσει λιμάνι. Από την ΠΑΕ δεν προκύπτει κάτι περί νέας προσθήκης.

Πολύ δύσκολο πλέον για άλλη προσθήκη στον Ολυμπιακό, αλλά ο Ενκουντού ελπίζει

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πώς έχει ολοκληρώσει το παζλ του ρόστερ του με τις προσθήκες των Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα και Βινάγκρε. Ωστόσο, στην Τουρκία επέμεναν ότι ο Ενκουντού δεν έχει φύγει από το “κάδρο”.

Ο εξτρέμ της Μπεσίκτας που έχει μείνει στο... ράφι έχει μία κρυφή ελπίδα ότι μπορεί να πιάσει λιμάνι. Εξ αρχής η επιθυμία του ήταν να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και αυτή η επιθυμία του ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο όταν οι “μαυραετοί” αποκλείστηκαν από ΠΑΟΚ (Champions League) και Ρίο Άβε (Europa League).

Μάλιστα, την περίοδο που ομάδα από τη Μέση Ανατολή “πολιορκούσε” τον Ενκουντού, ο ποδοσφαιριστής ξεκαθάριζε ότι θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Εμφανίστηκαν οι ΚΠΡ και Κρίσταλ Πάλας, αλλά δεν προχώρησε τίποτα.

Το τελευταίο τριήμερο λοιπόν, το όνομά του “έπαιξε” δυνατά για τον Ολυμπιακό, αλλά μόνο στην περίπτωση που χάλαγε του Μπρούμα. Τελικά, έπιασε λιμάνι ο Πορτογάλος εξτρέμ της Αϊντχόφεν και ο Ενκουντού είναι ακόμα στην Μπεσίκτας...

Απομένει κάτι λιγότερο από 48 ώρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ενκουντού έχει μία κρυφή ελπίδα ότι θα καταφέρει να έρθει στη χώρα μας. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν προκύπτει κάτι περί νέας προσθήκης.