Κλειστά χαρτιά ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν έδειξε το παραμικρό ο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” (4/10, 20.30).  

Κλειστά χαρτιά ο Μαρτίνς ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει το βράδυ της Κυριακής (4/10, 20.30) κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα να πετύχει ο Ολυμπιακός, δίχως να έχει στη σύνθεσή του τον Σα λόγω ενός κρυολογήματος και τον Μασούρα εξαιτίας της θλάσης που τον αναγκάζει να κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, δίχως ωστόσο να έχει αποκαλύψει τα πλάνα του στις προπονήσεις του Ρέντη.

Ο Σισέ ίσως πάρει τη θέση του Μπα και αποτελέσει δίδυμο με τον Σεμέδο. Ο Τζολάκης φυσικά θα αντικαταστήσει τον ασθενή Σα.

Επίσης, ο Μαρτίνς θα πάει είτε με 4-4-2, είτε με 4-2-3-1. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο του 4-3-3. Θέλει λοιπόν να δώσει ρυθμό στον Εμβιλά, όπερ σημαίνει ότι θα κάτσει στον πάγκο ένας εκ των Καμαρά ή Μπουχαλάκη.

Από εκεί και πέρα στα δύο άκρα της άμυνας οι Ραφίνια και Χολέμπας λογικά θα ξεκινήσουν (αουτσάιντερ ο Μπρούνο), ενώ στα δύο “φτερά” της επίθεσης θα είναι σίγουρα οι Ραντζέλοβιτς και Βαλμπουενά.

Αυτό που απομένει να δούμε, είναι αν ο Ελ Αραμπί θα έχει “συμπαραστάτη” στην επίθεση τον Φορτούνη ή τον Χασάν.

Είναι ένα “σταυρόλεξο” για... δυνατούς λύτες η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς των “Ζωσιμάδων”.