Στην βελγική Λέουβεν ο Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ

Ο Ταμάρι που είχε εξετάσει ο Ολυμπιακός, αλλά δεν προχώρησε την περίπτωσή του, θα συνεχίσει την καριέρα του στην βελγική Λέουβεν.

Στην βελγική Λέουβεν ο Ταμάρι του ΑΠΟΕΛ

Ο Ιούλιος ήταν ο μήνας του Μούσα Ταμάρι. Μάλιστα, κυπριακά δημοσιεύματα είχαν φτάσει στο σημείο να τον θεωρούν “κλεισμένο” από τον Ολυμπιακό.

Από τους “ερυθρόλευκους” δεν προέκυπτε το παραμικρό, ωστόσο, δεν ήταν μυστικό, ότι ο Ιορδανός εξτρέμ ήταν από τους παίκτες που είχαν εξετάσει στο λιμάνι, δίχως ωστόσο να προχωρήσουν την περίπτωσή του.

Όσο για τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού στην Κύπρο για το ματς με την Ομόνοια, δεν είχε βάση... Άλλη ελληνική ομάδα φέρεται να προσπάθησε να τον πάρει και αυτή ήταν ο Άρης.

Τελικά, ο Ταμάρι έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λέουβεν του Βελγίου, με το κόστος της μεταγραφής του να ανέρχεται στο 1 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την OH Leuven για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Mousa Tamari.

Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για το Βέλγιο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Mousa ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2018. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας συνολικά 81 φορές πετυχαίνοντας 13 γκολ.

Πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και ένα Super cup ενώ αγωνίστηκε και σε ομίλους UEFA Europa League με την ομάδα να φθάνει μέχρι την φάση των «32».

Ευχόμαστε στον Mousa καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή”.