Τιάγκο Σίλβα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους» (vids)

Ο Τιάγκο Σίλβα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του.

Τιάγκο Σίλβα: «Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους» (vids)

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αφού ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά. Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ ανήκει πλέον στο δυναμικό των Πειραιωτών και είναι μία επιπλέον λύση για τη μεσαία γραμμή των νταμπλούχων.

Επίσημο! Ο Τιάγκο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής και αμέσως έτρεξαν οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στην ομάδα του Πειραιά. Ο Τιάγκο Σίλβα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους".

Ο 27χρονος άσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά και για το γεγονός πως θα συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ποτέ δεν έχω κερδίσει πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας, θα ήθελα να αφήσω εδώ το στίγμα μου και να γίνω ένας σημαντικός παίκτης. Να κερδίσω το χώρο μου, να δουλέψω για να βοηθήσω την ομάδα που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να καθιερωθώ και να γίνω ένας σημαντικός παίκτης.

Όχι δεν έχουμε μιλήσει προσωπικά, ξέρω όμως ότι ο Πέδρο έχει μιλήσει με διάφορους ανθρώπους για μένα, γνωρίζω καλά τον προπονητή από την Πορτογαλία, ξέρω την αξία του και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω πληροφορηθεί ότι η ομάδα είναι ένα πολύ ωραίο γκρουπ που δέχεται πολύ όμορφα τους νέους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ να προσαρμοστώ, προφανώς όμως και η παρουσία των Πορτογάλων θα βοηθήσει στην προσαρμογή μου», ανέφερε ο Τιάγκο Σίλβα.