Η αποστολή του ΟΦΗ για την Τούμπα (vid)

Από 21 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του ΟΦΗ την οποία ανακοίνωσε ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, για τον κυριακάτικο (4/10) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Η αποστολή του ΟΦΗ για την Τούμπα (vid)

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (3/10) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (4/10) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Γιαννούλης, Σουρνάκης και Βούρος. Δεν προπονήθηκε λόγω ημικρανίας ο Σακόρ. Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Σόουζα, ενώ οι Βαζ και Τσιλιανίδης ακολούθησαν αποκατάσταση.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Γιώργος Σίμος ανακοίνωσε μετά το τέλος της δουλειάς την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Βάτερμαν, Σηφάκη, Βάις, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Διαμαντή, Σελίμοβιτς, Βαφέα, Κοροβέση, Μεγιάδο, Μίγγο, Στάικο, Νέιρα, Ναμπί, Σαρντινέρο, Στάρτζεον, Γρίβα, Σολίς, Γκαργκαλατζίδη, Γιάννου.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σίμου, Περικλής Παπαπαναγής, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τη φιλοσοφία της ομάδας του Ηρακλείου στη διεκδίκηση της νίκης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Παπαπαναγή: