ΑΕΚ: Στη Λαμία ο Ντέλετιτς

Στη Λαμία παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο τον Μίλος Ντέλετιτς η ΑΕΚ. «Αγκάθι» ο Σιμάο

ΑΕΚ: Στη Λαμία ο Ντέλετιτς

Την ώρα που στην ΑΕΚ πανηγυρίζουν για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι άνθρωποι της ομάδος βρίσκονται σε διαδικασία επαφών με άλλα κλαμπ για να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές που είτε δεν υπολογίζονται είτε είναι νεαροί και πρέπει να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Γιάννης Ιατρούδης δόθηκε στην ολλανδική Φόλενταμ ενώ ο Μίλος Ντέλετιτς θα αγωνιστεί στη Λαμία. Ο 26χρονος Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης, αποχώρησε ξανά ως δανεικός, με προορισμό την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: « Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Σέρβου επιθετικού Μίλος Ντέλετιτς στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, με την μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Μίλος Ντέλετιτς αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης. Με την ομάδα μας έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια της Super League και έχει πετύχει ένα γκολ».

Την ίδια στιγμή ένας από τους νεαρούς παίκτες του κιτρινόμαυρου ρόστερ, ο 21χρονος αμυντικός Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου την προσεχή Δευτέρα (5/10) και άλλοι παίκτες αναμένεται να παραχωρηθούν, ενώ μένει να φανεί και τι θα γίνει με τον Νταβίντ Σιμάο, ένα θέμα που αποτελεί «αγκάθι» για την ΑΕΚ καθώς αναζητείται τρόπος για να φύγει, αλλά το μεγάλο του συμβόλαιο αποτελεί πρόβλημα ως τώρα.