ΟΦΗ: Με Μεγιάδο στην Τούμπα – Τι είπε ο Διαμαντής για το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)

Ευχάριστα τα νέα για τον προπονητή του ΟΦΗΓιώργο Σίμο, από την σημερινή (2/9) προπόνηση της ομάδας του. Προπονήθηκε ο Μεγιάδο και παίζει με τον ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ: Με Μεγιάδο στην Τούμπα – Τι είπε ο Διαμαντής για το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», η προπόνηση της ομάδας του ΟΦΗ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (4/10, 18:15).

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος έχει τενοντοπάθεια στον γλουτιαίο, ο Γιώργος Σουρνάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ο Σακόρ, λόγω ημικρανίας και ο Πραξιτέλης Βούρος, που έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο και έκανε θεραπεία.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα, ενώ ο Ρικάρντο και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Φυσικά και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο, Σάββατο (3/10), με προπόνηση που θα γίνει στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Απόστολος Διαμαντής, μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ για το ματς με τον ΠΑΟΚ και είπε πως στόχος είναι η νίκη μέσα στην Τούμπα. Αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο αλλά και στην κλήση του στην Εθνική Ελπίδων.

Δείτε τις δηλώσεις