Φεύγει για Τυνησία ο Ντρέγκερ

Δεν πρόλαβε να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) το προσκλητήριο από την Ομοσπονδία της Τυνησίας για τα ματς με Σουδάν (9/10) και Νιγηρία (13/10).

Φεύγει για Τυνησία ο Ντρέγκερ

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να δώσει ένα φιλικό με τα Χανιά την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν αρκετά στην “αφετηρία” της εφετινής σεζόν.

Μεταξύ αυτών, ο Πέδρο Μαρτίνς ήλπιζε ότι θα ήταν και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος προπονήθηκε την Πέμπτη (1/10) για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες.

Μόνο που ο Τυνήσιος δεν θα καταφέρει να παίξει στο συγκεκριμένο φιλικό, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) ενημερώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του, ότι είναι στις επιλογές του τεχνικού τιμ για τα παιχνίδια με Σουδάν (9/10) και Νιγηρία (13/10) την επόμενη εβδομάδα που έχει διακοπή το πρωτάθλημα. Εκεί θα συναντήσει και τον Γιασίν Μεριά, ο οποίος επίσης κλήθηκε...

Κατά συνέπεια, ο Μαρτίνς θα “τσεκάρει” την κατάστασή του στις λιγοστές προπονήσεις που απομένουν έως το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (4/10) και φυσικά μετά την επιστροφή του από την Εθνική ομάδα, έτσι ώστε να δει πότε θα είναι σε θέση να του δώσει χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.