Δυσκολεύει κι άλλο του Γκάρι Ροντρίγκες για Ολυμπιακό

Η Αλ Ιτιχάντ ενημέρωσε επισήμως τη Φενέρμπαχτσε, ότι θα ήθελε τον Γκάρι Ροντρίγκες στην ομάδα της για τη φετινή σεζόν και δυσκολεύει κι άλλο η περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ούτως ή  άλλως εξετάζει κι άλλους εξτρέμ.

 

Δυσκολεύει κι άλλο του Γκάρι Ροντρίγκες για Ολυμπιακό

Οδεύουμε προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες για τον Ολυμπιακό ήταν εξ αρχής εξαιρετικά δύσκολη, λόγω του υψηλού συμβολαίου του.

Ωστόσο, οι “ερυθρόλευκοι” τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη και τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του για την τρέχουσα σεζόν, αλλά εμφανίστηκε η Αλ Ιτιχάντ από το πουθενά και είπε στον Γκάρι ότι θέλει να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της. Να θυμίσουμε ότι η Αλ Ιτιχάντ τον είχε παραχωρήσει δανεικό για δύο χρόνια πέρσι το καλοκαίρι στην Φενέρμπαχτσε...

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ενώ είχε δώσει τα χέρια με τον Ροντρίγκες και τη Φενέρ, εμφανίστηκε τελικά το εμπόδιο των Σαουδάραβων που έμπλεξε για τα καλά την κατάσταση και πλέον δυσκολεύει κι άλλο για τους νταμπλούχους Ελλάδας το θέμα της μεταγραφής του.

Οι νεότερες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν, ότι η Αλ Ιτιχάντ ενημέρωσε επισήμως την Πέμπτη (1/10) την Φενέρμπαχτσε, ότι ενδιαφέρεται να πάρει πίσω τον πρώην άσο του εξτρέμ νωρίτερα, καθώς βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή Φάμπιο Καρίλε για τη φετινή χρονιά!

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης από την πλευρά της, θέλει να ξεφορτωθεί το μισό συμβόλαιο που κάλυπτε (περίπου 2,5 εκατομμύρια) και δεν θα έλεγε φυσικά “όχι” να διακόψει τον δανεισμό του και να τον γυρίσει πίσω στην Τζέντα.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα κρέμονται σε μία κλωστή, με τον Γκάρι Ροντρίγκες πάντως να μην θέλει να επιστρέψει με τίποτα στην Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην Τουρκία.