Απίστευτο επίτευγμα με 55 τρόπαια σε 8 χρόνια!

Οι τρεις άξονες της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας και το μοναδικό κατόρθωμα του Ερασιτέχνη που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον κόσμο του.

Απίστευτο επίτευγμα με 55 τρόπαια σε 8 χρόνια!

Σε τρεις άξονες κινήθηκε η επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο πρώτος είχε να κάνει με τις μειώσεις και τις διευκολύνσεις, ο δεύτερος με τον Ερασιτέχνη και ο τρίτος με την επανεκκίνηση που γίνεται στην ομάδα. Θα σταθούμε στον δεύτερο άξονα που αφορά στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και είναι γεγονός πως ελάχιστος κόσμος έχει αντιληφθεί στο πόσο σημαντική είναι η χρηματική βοήθεια που δίνει στα τμήματα του.

«Όταν ο Μιχάλης Κουντούρης μπήκε μπροστά, για να ηγηθεί του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης του είπε “προχώρα και εγώ είμαι εδώ”. Έκτοτε, με την ανυπολόγιστη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού, μέσω των διαρκείας, με την κάρτα μέλους, αλλά και με τη διαρκή και αδιάκοπη οικονομική αιμοδοσία του κ. Μαρινάκη, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού έχει κατακτήσει 55 τίτλους συνολικά. Από τη γέννησή του, μέχρι το 2010, είχε 77 και τα τελευταία 7-8 χρόνια, έχει κατακτήσει 55! Στόχος μας είναι να παραμένει ο Ολυμπιακός ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης», ανέφερε ο Κώστας Καραπαπάς κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

Οι αριθμοί είναι όντως συγκλονιστικοί για έναν σύλλογο και πράγματι η ιστορία του έχει αλλάξει τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει σημαντικό μερίδιο σε αυτές τις επιτυχίες, διότι χρήματα από το υστέρημα του καταλήγουν στον Ερασιτέχνη. Εκτός βέβαια από την οικονομική βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη πρέπει να υπογραμμιστεί η σωστή διαχείριση που έχει γίνει από τον Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος κατάφερε να εξυγιάνει το σύλλογο χωρίς να παραμελήσει τον πρωταθλητισμό.

Τα νούμερα προκαλούν ίλιγγο, αλλά και υποχρέωση σε όλους. Υποχρέωση στον κόσμο να αγοράσει ξανά εισιτήριο διάρκειας και στις διοικήσεις να συνεχίσουν να έχουν όλες τις ομάδες τους σε υψηλό επίπεδο. Τα 55 τρόπαια σε οκτώ χρόνια είναι συγκλονιστικός αριθμός για έναν σύλλογο μίας χώρας που βιώνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Ίσως όμως το πιο συγκλονιστικό να είναι πως παραμένει υγιής ο σύλλογος και γράφει χρυσές σελίδες ιστορίας.

Να επισημάνουμε ότι κάθε φίλος του Ολυμπιακού που θα προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας πρέπει να πάρει και την κάρτα μέλους η οποία κοστίζει 50 ευρώ. Τα διαρκείας των θυρών 3-7 κοστίζουν 50 ευρώ, αλλά η επιβάρυνση για τον Ερασιτέχνη είναι 100 ευρώ. Επίσης μη ξεχνάμε την κάρτα φιλάθλου, η οποία κοστίζει 10 ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη και συνέβαλλαν έτσι ώστε να έρθουν αυτές οι επιτυχίες.