Ο Άρης συμφώνησε με την Αλ Κορ για τον Φετφατζίδη

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς η διοίκηση του Άρη ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Αλ Κορ.

Ο Άρης συμφώνησε με την Αλ Κορ για τον Φετφατζίδη

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς η διοίκηση του Άρη ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Αλ Κορ.

Οι «κιτρινόμαυροι» όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση ήρθαν σήμερα σε συμφωνία με την ομάδα του Κατάρ, για την πώληση του 30χρονου διεθνή εξτρέμ.

Από την πλευρά του ο «Φέτφα» αναμένεται την Παρασκευή να μεταβεί στο Κατάρ, για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 5.500.000 δολάρια (μαζί με τα μπόνους) για τα επόμενα τρία χρόνια!

O Έλληνας μεσοεπιθετικός -που φέτος το καλοκαίρι χρίστηκε αρχηγός του Άρη- μέτρησε 7 γκολ και 13 ασίστ σε 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσον αφορά τον Άρη, αναμένεται να βάλει στα ταμεία του περισσότερα από 1.000.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και μπόνους, ανάλογα με την παρουσία του Φετφατζίδη στο Κατάρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διεθνής εξτρέμ θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων με την Αλ Κορ και οι συνολικές απολαβές του θα φτάνουν στα 4.500.000 € που μαζί με διάφορα μπόνους θα μπορεί να φτάσουν έως και τα 5.5 εκατ. ευρώ.

Το κενό του όμως θα καλυφθεί άμεσα μιας και ο Ματέο Γκαρσία μετράει ώρες για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με την αποχώρηση του Φετφατζίδη ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή με τον Άντε Τσόριτς της Ρόμα να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο, την ώρα που αναμένεται και η άφιξη του Ματέο Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε βρεθεί μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Αλ Αίν όμως αυτή είχε χαλάσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.