Οι ΚΠΡ και Κρίσταλ Πάλας «χτυπάνε» παίκτη που εξετάζει ο Ολυμπιακός

Ο Ενκουντού που απασχολεί τον Ολυμπιακό, φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΚΠΡ και Κρίσταλ Πάλας.

Οι ΚΠΡ και Κρίσταλ Πάλας «χτυπάνε» παίκτη που εξετάζει ο Ολυμπιακός

Κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα έχει απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ενκουντού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΚΠΡ και Κρίσταλ Πάλας.

Ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ που βλέπει ότι στην Μπεσίκτας δεν έχει μέλλον, βρίσκεται παράλληλα και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, καθώς φέρεται να είναι στην πρώτη τριάδα-τετράδα των εξτρέμ που εξετάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση των “φτερών” της επίθεσης.

Ο Ενκουντού που αναρρώνει από έναν μυικό τραυματισμό, φαίνεται πώς κάνει “γκελ” στο Λονδίνο, καθώς οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ειδικά η ΚΠΡ έχει επισήμως χτυπήσει την πόρτα της Μπεσίκτας.

Είναι μία υπόθεση που παραμένει ανοικτή. Στον Ολυμπιακό έχουν ξεχωρίσει τους Μπουφάλ και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ενκουντού είναι πιο πίσω, αλλά και πάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν τελικά κάποια κίνηση, καθώς πάντοτε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, εμφανίζονται και περιπτώσεις που δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορη καμία ομάδα.