«Ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Σισέ του Ολυμπιακού»

Δημοσιεύματα στη Γαλλία τονίζουν ότι ο Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Σεντ Ετιέν για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.

«Ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για τον Σισέ του Ολυμπιακού»

Στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν βρίσκεται το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Το μέλλον του Ουέσλεϊ Φοφανά στη γαλλική ομάδα είναι εξαιρετικά αμφίβολο, μιας και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Όπως σημειώνεται, ο τεχνικός των «πρασίνων», Κλοντ Πιέλ, δεν επιθυμεί την αποχώρηση του 19χρονου στόπερ, ωστόσο σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία του συλλόγου μία ικανοποιητική προσφορά, που θα ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο νεαρός άσος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, στην Σεντ Ετιέν έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του για τα μετόπισθεν και ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι και ο μπακ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην δεύτερη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σεντ Ετιέν για την συγκεκριμένη θέση, αφού στην κορυφή είναι ο 19χρονος Γάλλος Μπαφοντέ Ντιακιτέ που κοστολογείται 10 εκατομμύρια ευρώ από την Τουλούζ.

Σημειώνεται επίσης, ότι η Σεντ Ετιέν έχει απορρίψει μία προσφορά ύψους 36 εκατομμυρίων ευρώ για τον Φοφανά από την Γουέστ Χαμ.