Συνάντηση Αλαφούζου- Κλάτενμπεργκ στην ΕΠΟ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και μίλησε με τον επικεφαλής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα

Συνάντηση Αλαφούζου- Κλάτενμπεργκ στην ΕΠΟ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στα γραφεία της ΕΠΟ με τους δυο άνδρες να συζητούν θέματα που αφορούν την περαιτέρω βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της διαιτησίας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο επικεφαλής της ΚΕΔ συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα, αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αλαφούζος ζήτησε από τον Κλάτενμπεργκ να υπάρχει ισονομία σε όλες τις ομάδες και στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο οι διαιτητές θα πρέπει να συνεργάζονται με τους συναδέλφους τους στο VAR.

Από την πλευρά του ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τον διαβεβαίωσε πως η ΚΕΔ θα κάνει ο, τι είναι δυνατόν για να υπάρξουν τα λιγότερα λάθη από τους διαιτητές στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας».