Η παρουσίαση της φανέλας και το β’ στάδιο προετοιμασίας

Πότε θα παρουσιαστεί φανέλα του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και που θα γίνει το β’ στάδιο προετοιμασίας.

Η παρουσίαση της φανέλας και το β’ στάδιο προετοιμασίας

Πλησιάζει η στιγμή που θα γίνει… σέντρα στη νέα αγωνιστική περίοδο για τον Ολυμπιακό. Στις 15 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πειραιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έχει προγραμματιστεί η πρώτη τους προπόνηση προκειμένου να γίνουν και οι απαραίτητες εξετάσεις.

Στις 25 Ιουνίου η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ και εκεί θα μείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου. Οι «ερυθρόλευκου» θα προπονηθούν επί ελληνικού εδάφους για οκτώ ημέρες, αφού στις 13 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο πως ακριβώς θα γίνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνδυάσουν Γκενκ και Έρμελο και μετά από χρόνια θα μείνουν εκτός Ελλάδας για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο β’ στάδιο της προετοιμασίας ο Ολυμπιακός θα δώσει σίγουρα τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Η παρουσίαση της φανέλας

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Adidas θα συνεχιστεί, αφού οι δύο πλευρές ανανέωσαν το συμβόλαιο τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών είναι αυτή που έχει σχεδιάσει και τις εμφανίσεις των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού αναμένεται να παρουσιαστούν στις 25 Ιουνίου. Όπως συμβαίνει και με όλα τα μεγάλα κλαμπ έτσι και ο Ολυμπιακός θα κάνει την παρουσίαση της φανέλας του μέσα από τα social media.