Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα

Ο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ αναμένεται στην Αθήνα (πιθανότατα την Τετάρτη 30 Σεπτεβρίου) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Καφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φόρεστ.

Έρχεται για τον Ολυμπιακό ο Τιάγκο Σίλβα

Τιάγκο Σίλβα έρχεται, Καφού φεύγει... Η μεταγραφή του 27χρονου Πορτογάλου χαφ στον Ολυμπιακό έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και αυτό που απομένει είναι η άφιξή του στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μια άφιξη που πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη (30/9) και αφού η αποστολή των Πειραιωτών θα έχει γυρίσει από την Κύπρο.

Ο Σίλβα που αποτελεί “προϊόν” της ακαδημίας της Μπενφίκα και μετά από θητεία σε Μπελενένσες και Φεϊρένσε, μετακόμισε πέρσι το καλοκαίρι στην Φόρεστ, θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών για την ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Πορτογάλος που είναι “οκταροδεκάρι”, είχε πέρσι 44 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ και ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να βοηθήσει μεσοεπιθετικά τον Ολυμπιακό περισσότερο σε σχέση με τον Καφού.

Ένας Καφού που αναμένεται να κάνει την αντίθετη διαδρομή και να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ.