Γρηγορίου: «Ξέσπασα, γιατί θα ήταν άδικο αν χάναμε»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε πως θα ήταν άδικο αν η Λάρισα έχανε από τον Παναθηναϊκό (1-1).

Γρηγορίου: «Ξέσπασα, γιατί θα ήταν άδικο αν χάναμε»

Για το ξέσπασμά του στο γκολ της ΑΕΛ και την ισοφάριση, το πόσο άδικο θα ήταν-όπως υποστήριξε- να έχανε η Λάρισα αλλά και τον Παναθηναϊκό που αντιμετώπισε, μίλησε μετά το τέλος του ματς (1-1) ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου.

ΑΕΛ - Παναθηναϊκος 1-1: Πλήρωσε πάλι τα λάθη του Πογιάτος (vids)

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Βγάλαμε καλή διάθεση και είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών και τον βαθμό που πήραμε. Δεν ξεκινήσαμε αναζητώντας τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή και στα πρώτα λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Μια απροσεξία μας έβαλε πίσω στο σκορ όμως προσπαθήσαμε άμεσα να απαντήσουμε.

Ήταν μια προσπάθεια που με κάνει να αισιοδοξώ για την συνέχεια... Ήξερα πως οι αντίπαλοί μας στην αριστερή πλευρά είχαν ποιοτικούς παίκτες αλλά όχι τόσο καλούς στο ανασταλτικό κομμάτι και γι’ αυτό εστιάσαμε σε αυτό τον τομέα τις αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού με τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο!

Είναι δύσκολο να πούμε πολλά πράγματα για την συνέχεια καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή. Η αλλαγή του γηπέδου και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα μπορούν να παίξουν ρόλο έτσι ώστε να κάνουμε κάτι καλό τη φετινή σεζόν…».

Για τον Παναθηναϊκό: «Θέλει το χρόνο του ο Παναθηναϊκός καθώς και ο προπονητής προσπαθεί να περάσει νέα πράγματα στην ομάδα όπου έχουν έρθει αρκετοί νέοι παίκτες. Όμως αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και μπορεί σιγά σιγά να βρει τον δρόμο της..»

Την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού: «Είδαμε πως οι Χουανκάρ και Καρλίτος αριστερά είχαν αδυναμίες και λειτουργήσαμε ανάλογα».

Τον λόγο που ξέσπασε στους πανηγυρισμούς: «Ήταν ένα ξέσπασμα γιατί θα ήταν άδικο να χάναμε το ματς σήμερα».