Παρελθόν Πάντος και Αμανατίδης για τον Ολυμπιακό

Οι δύο παλιοί άσοι των Πειραιωτών έφυγαν από τα τμήματα υποδομής λύνοντας τα συμβόλαια τους όπως είχε συμβεί και με τον Καραταΐδη.

Παρελθόν Πάντος και Αμανατίδης για τον Ολυμπιακό

Σε διαδικασία αλλαγών σε όλα τα επίπεδα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί φυσικά η Ακαδημία των «ερυθρόλευκων». Πριν λίγες ημέρες είχε αποτελέσει παρελθόν ο Κυριάκος Καραταΐδης. Οι αλλαγές στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού συνεχίζονται.

Όπως γράφει το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο ακόμα δύο παλιοί ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τα τμήματα υποδομής. Ο λόγος για τον Τάσο Πάντο και τον Γιώργο Αμανατίδη. Η συνεργασία των δύο με τον Ολυμπιακό τερματίστηκε και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βγει και η επίσημη ανακοίνωση από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αμανατίδης ήταν επί σειρά ετών διευθυντής της Ακαδημίας και ο βασικός του ρόλος ήταν στο σκάουτινγκ των τμημάτων υποδομής. Όσον αφορά στον Πάντο διετέλεσε προπονητής τμημάτων της Ακαδημίας. Μάλιστα όταν απομακρύνθηκε ο Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία ο Βασίλης Βούζας ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού και ο Πάντος ήταν στο πλευρό του.

Είναι ξεκάθαρο πως γίνονται σοβαρές αλλαγές στον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα αναλάβει το γενικό κουμάντο της Ακαδημίας. Πριν λίγες ημέρες είχε έρθει στην Ελλάδα ο Τσικολίνο και παρακολούθησε προπονήσεις, στο πλάνο υπάρχει ο Ελευθερόπουλος, ενώ σκέψη γίνεται και για τον Βερμιούλεν. Προς το παρόν ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο για τα τμήματα υποδομής.