Ο Ζεσούς, ο Ολυμπιακός και στη μέση ο Σεμέδο

Ο Ζόρζε Ζεσούς είπε δημοσίως ότι θέλει τον Σεμέδο στην Μπενφίκα, αλλά ο Πορτογάλος στόπερ δεν είπε τίποτα στον Ρέντη για τα κολακευτικά σχόλια ενός εκ των κορυφαίων προπονητών της Ιβηρικής.

Ο Ζεσούς, ο Ολυμπιακός και στη μέση ο Σεμέδο

Από τη μία, η λατρεία που έχει στο πρόσωπό του ο Πέδρο Μαρτίνς. Από την άλλη, η καψούρα που έχει ο Ζόρζε Ζεσούς. Και στη... μέση ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ξαφνικά το τελευταίο τριήμερο απασχολεί σοβαρά τα ελληνικά και πορτογαλικά ΜΜΕ σχετικά με το μέλλον του.

Σε ιντερνετική κουβέντα που έκανε παραμονή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, είπε ότι θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις μετά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, εννοώντας προφανώς μετά το ματς της Κύπρου. Χαρακτήρισε μάλιστα “δύσκολη” την απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι στον Πειραιά.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ζόρζε Ζεσούς είπε ότι θέλει τον Σεμέδο για στόπερ... Ήταν απολύτως φυσιολογικό να προκληθεί μία μίνι αναστάτωση στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Πορτογάλος στόπερ πάντως δεν ασχολήθηκε στον Ρέντη με τον ντόρο που προκάλεσε ο Ζεσούς. Ο δε Μαρτίνς είδε έναν Σεμέδο, που είναι έτοιμος να πάρει ξανά φανέλα βασικού κόντρα στην Ομόνοια.

Για την ώρα λοιπόν, δεν τίθεται θέμα Σεμέδο. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί από την Τετάρτη (30/9) κι έπειτα. Υπάρχει η αίσθηση/πληροφόρηση ότι η Μπενφίκα θα επιστρέψει με νέα οκταψήφια προσφορά... Θα είναι, όμως, τόσο καλή ώστε να δελεαστεί ο Ολυμπιακός και κατ’ επέκταση ο παίκτης; Δεν το συζητάμε, ότι ο Μαρτίνς δεν θέλει να χάσει τον συμπατριώτη του.

Οι απαντήσεις θα δοθούν τις επόμενες μέρες. Πάμε βήμα - βήμα στη συγκεκριμένη υπόθεση... Στην παρούσα φάση, αυτό που ισχύει είναι ότι ο Σεμέδο θα μπει το πρωί της Δευτέρας (28/9, 10.30) στο αεροπλάνο για Λάρνακα για να παίξει βασικός απέναντι στην Ομόνοια και... βλέπουμε από Τετάρτη (30/9)!