Δεληζήσης: «Η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης μίλησε για την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του και την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, αλλά και για την αλλαγή προσώπων στην τεχνική ηγεσία.

Δεληζήσης: «Η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση στην ομάδα: “Έγιναν πολλές ανακατατάξεις. Για καλό είναι. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα παρουσιάσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Έγιναν αρκετά λάθη από την αρχή της σεζόν. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Δεν έχει να κάνει με την δική μου παρουσία. Με τον καινούργιο προπονητή θα είμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα”.

Για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και όσα ακολούθησαν: “Ηταν μεγάλο πλήγμα ο αποκλεισμός. Στεναχωρήσαμε τον κόσμο. Ήταν όμως και αναμενόμενο όπως παρουσιαζόμασταν στα προηγούμενα φιλικά. Ειχε χτυπήσει το… καμπανάκι αλλά κάποιοι δεν το άκουσαν. Στοίχισε, οικονομικά και ψυχολογικά. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε πίσω. Κάθε Κυριακή, να παρουσιαζόμαστε ως Άρης.

Η ομάδα στην Ευρώπη παρουσιάστηκε απροετοίμαστη. Φέραμε από μόνοι μας ένα πρόβλημα στην ομάδα. Παίκτες έπαιζαν σε διαφορετικές θέσεις. Δεν είχαν την εμπειρία, ειδικά για αυτό το ματς. Έγιναν πολλά λάθη. Αυτό που θεωρώ ότι έγινε μετά, οι αποχωρήσεις, δεν μας επηρέασαν. Η ομάδα δεν έβαλε το πρόβλημα μέσα στα αποδυτήρια”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: “Ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΣ. Δεχθήκαμε δύο… κρύα γκολ. Ομως κρατάμε την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου, με πολύ πίεση. Ολοι δώσαμε το κάτι παραπάνω αλλά χάσαμε ένα ημίχρονο. Οπως τους είπα όμως στην ανάπαυλα, δεν γίνεται να χάσουμε”.

Για την αντίδραση της επανάληψης: “Δημιουργεί αισιοδοξία. Ειδικά σε ένα άδειο γήπεδο. Ένα… κρύο Χαριλάου, δεν μας ευνοεί. Η ομάδα δείχνει καλά σημάδια. Θα προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟ και στην διακοπή του πρωταθλήματος θα δούμε τις αδυναμίες μας”.

Για τον αγωνιστικό χώρο: ”Σίγουρα δεν βοηθάει. Είμαστε μία ποιοτική ομάδα. Ευελπιστώ στην συνέχεια να αντικατασταθεί το χόρτο και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Για τον Φετφατζίδη: “Ισως ήταν το τελευταίο του ματς. Εξαιρετικός παίκτης. Ένα… κόσμημα για την Ελλάδα. Από τα καλύτερα εξτρέμ της Ελλάδας. Ήταν τιμή μας που τον είχαμε συμπαίκτη. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ο,τι ζει, το αξίζει”.

Για όσα άλλαξαν επί Μάντζιου: “Για μία εβδομάδα αλλάξαμε την ένταση στην προπόνηση. Πέρασε κάποια τακτικά κομμάτια. Είναι νωρίς για να δει βελτίωση ο κόσμος. Είναι καλός προπονητής. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους Έλληνες προπονητές. Θέλω να δώσω πολλά ευχαριστώ στον κ. Ένινγκ για την παρουσία του στην ομάδα. Ηταν κύριος. Μας βοήθησε πολύ και πάνω απ’ όλα ένας πολύ καλός άνθρωπος”.