ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Μπίστροβιτς» (pic)

Τα ΜΜΕ της Ρωσίας αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου μέσου της ΤΣΣΚΑ, Κρίστιαν Μπίστροβιτς

ΠΑΟΚ: «Ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Μπίστροβιτς» (pic)

Τα ΜΜΕ της Ρωσίας κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο μέσο της ΤΣΣΚΑ, Κρίστιαν Μπίστροβιτς και προσθέτουν πως όλα θα εξαρτηθούν από τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Κράσνονταρ.

Οι Ρώσοι αναφέρουν ότι σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του Κροάτη Μπίστροβιτς, τονίζοντας πως στις διαπραγματεύσεις για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή εμπλέκεται και ο γνωστός ατζέντης, Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος εμφανίζεται να έχει στενές σχέσεις με τον Όλαφ Ρέμπε.

Ο Μπίστροβιτς αγωνιζόταν μέχρι το 2018 στην Σλάβεν Μπελούπο, όταν και αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Με τη ρωσική ομάδα έγραψε έκτοτε 59 συμμετοχές την τελευταία διετία ενώ φέτος παλεύει να βρει θέση βασικού στην ομάδα, προερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

Αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος και αναμφίβολα αυτή είναι μία θέση που απασχολεί υπό προϋποθέσεις τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι στην παρούσα φάση έχουν στρέψει την απόλυτη προσοχή τους στον τελικό της Τετάρτης, αφήνοντας για την ώρα τα μεταγραφικά στην άκρη.