ΝΠΣ Βόλος: Θέλει τον Ουάρντα δανεικό από τον ΠΑΟΚ!

Ο Αμρ Ουάρντα ακόμη δεν έχει βρει ομάδα. Ο Αιγύπτιος δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα και ο Βόλος κοιτάζει την περίπτωσή του.

ΝΠΣ Βόλος: Θέλει τον Ουάρντα δανεικό από τον ΠΑΟΚ!

Στον Βόλο κοιτάζουν την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να παίξει στην ομάδα της Θεσσαλίας με τη μορφή δανεισμού.

Θυμίζουμε πως ο Ουάρντα και πέρσι, στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου βρήκε ομάδα αφού είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στην ΑΕΛ, μαζί με τον Κάτσε.

Τώρα πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, δεν αποκλείεται ο Βόλος να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Αιγύπτιος δεν έχει βρει ομάδα και να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Να θυμίσουμε βέβαια πως και πριν από έναν μήνα περίπου υπήρξαν δημοσιεύματα για τον Βόλο και τον Ουάρντα αλλά τίποτα δεν προχώρησε ενώ οι Θεσσαλοί έχουν κάνει κινήσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Βέβαια δεν θα έλεγαν όχι σε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως έχει δείξει και από το πέρασμά του από Παναιτωλικό, Ατρόμητο και ΑΕΛ.