Η αναμονή για Ματέους Ρέις και ο Λαρουσί

Ο Ολυμπιακός θα δώσει ακόμη λίγο χρόνο στην υπόθεση του Ματέους Ρέις και κρατάει “ζεστό” τον Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ.

Η αναμονή για Ματέους Ρέις και ο Λαρουσί

Στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να παρατήσουν την υπόθεση του Ματέους Ρέις. Από τη στιγμή που είναι επιλογή του προπονητή και έχει γίνει ήδη μία καλή προεργασία με μία καλή πρόταση 2,5εκ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) στην Ρίο Άβε, υπάρχει μία γενικότερη αίσθηση ότι το “deal” μπορεί να επιτευχθεί.

Απλώς, για την ώρα τα έχει... χαλάσει η συγκλονιστική πορεία της Ρίο Άβε στα προκριματικά του Europa League με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας μέσα στην Κωνσταντινούπολη στα πέναλτι.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε “πατώντας” πάνω στις επιτυχίες του συλλόγου, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα του έως και την Πέμπτη (1/10). Εκείνη την ημέρα η Ρίο Άβε θα δώσει έναν ιστορικό αγώνα, διεκδικώντας την πρόκριση επί της Μίλαν με... θέα την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη αρκετές μέρες υπομονή με τα... καμώματα της Ρίο Άβε. Εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει κι άλλες μέρες, βλέποντας ότι οι Πορτογάλοι δεν έχουν καλύτερη προσφορά από του Ολυμπιακού και με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει σε έναν χρόνο.

Θα κάνουν μία τελευταία προσπάθεια οι νταμπλούχοι Ελλάδας, δίχως να μπορεί να ειπωθεί τη δεδομένη στιγμή με σιγουριά, αν θα αντέξουν να τον περιμένουν έως την Πέμπτη (1/10). Διάθεση υπάρχει από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, αν συνεχίσει το ίδιο... μοτίβο η Ρίο Άβε.

Για αυτό το λόγο παράλληλα εξετάζουν και την περίπτωση του Γιασέρ Λαρουσί. Ο 19χρονος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ “πλήρωσε” το... μάρμαρο με τη μεταγραφή του Τσιμίκα, με αποτέλεσμα ο Γιούργκεν Κλοπ να του ζητήσει να βρει ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή με τους “reds” του Μερσεϊσάιντ και θα κάνει την τελική του κίνηση, αν και εφόσον αποφασίσει οριστικά ότι αποσύρεται από τη διεκδίκηση του Ματέους Ρέις. Προς το παρόν, ο Ρέις εξακολουθεί να παραμένει στο “κάδρο”.