«Τράμπα» Τιάγκο Σίλβα με Καφού στον Ολυμπιακό

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε μετά τη ρεβάνς με την Ομόνοια στην Κύπρο, ο Τιάγκο Σίλβα θα κατηφορίσει από τη Φόρεστ στον Ολυμπιακό και ο Καφού θα πάρει το αεροπλάνο για Νότιγχαμ.

«Τράμπα» Τιάγκο Σίλβα με Καφού στον Ολυμπιακό

Κύβος ερρίφθη; Μάλλον έτσι είναι τα πράγματα, καθώς οι πληροφορίες που έρχονταν το βράδυ της Παρασκευής (25/9) για την υπόθεση του Τιάγκο Σίλβα, είναι ότι θεωρείται ειλημμένη η απόφαση να μετακομίσει από τη Νότιγχαμ στον Πειραιά.

Ο 27χρονος Πορτογάλος χαφ που είναι “οκταροδεκάρι” και αποκτήθηκε πέρσι από τη Νότιγχαμ ως ελεύθερος από την Φεϊρένσε, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καλή άποψη για τον συμπατριώτη του και τον θεωρεί μία αξιόπιστη έξτρα λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Τιάγκο Σίλβα είχε πέρσι 4 γκολ και 4 ασίστ σε 47 παιχνίδια με τη φανέλα της Φόρεστ στην Championship και τη φετινή σεζόν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα “σαλόνια” του Champions League.

Ποιανού θέση θα πάρει ο Πορτογάλος; Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε ο Καφού θα ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή και από τον Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς στην “αφετηρία” της τρέχουσας σεζόν, αν και είχε την στήριξη του Μαρτίνς, δύσκολα θα έβρισκε θέση στο φετινό ρόστερ.