Πρώτη φορά τόσο προβληματισμένος ο Μαρτίνς!

Γιατί ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει... πονοκέφαλο με την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναιτωλικό (26/9, 20.30).

Πρώτη φορά τόσο προβληματισμένος ο Μαρτίνς!

Πρώτη φορά είναι τόσο προβληματισμένος ο Πέδρο Μαρτίνς. Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 18 Αυγούστου, δεν τον έχουν ξαναδεί οι παίκτες του με τόσο φρικτό... πονοκέφαλο αναφορικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει σε έναν αγώνα.

Δεν τον είχαν δει έτσι, ούτε και πριν από τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου υπήρχαν οι περιορισμοί στις επιλογές λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να αγωνιστούν οι φιναλίστ με τα περσινά ρόστερ.

Υπάρχει φυσικά λόγος που ο Μαρτίνς ακόμα δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (26/9, 20.30) και ίσως είναι η πρώτη φορά που “παιδεύεται” για τις περισσότερες θέσεις.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν ξεκουραστεί καθόλου. Την Πέμπτη (24/9) έκαναν αποθεραπεία όσοι έπαιξαν με την Ομόνοια, ενώ και την Παρασκευή (25/9) είχε αρκετά χαμηλά τις στροφές όλων όσων αγωνίστηκαν κόντρα στους Κύπριους.

Με λίγα λόγια δεν έχει κάνει ούτε μία δοκιμή για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για τους παίκτες που έχει στο μυαλό του ενόψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Προτού γνωστοποιηθεί ο τραυματισμός του Φορτούνη, υπήρχε μία αίσθηση ότι θα έπαιρνε ανάσες ο Βαλμπουενά, ωστόσο, ο Μαρτίνς πλέον το σκέφτεται να ξεκινήσει τον Γάλλο εξαιτίας της κάκωσης που έχει ο Θεσσαλός χαφ στην ποδοκνημική. Είναι μία απόφαση πάντως που θα την πάρει την τελευταία στιγμή.

Επίσης, θέλει σιγά-σιγά να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στον Εμβιλά. Οπότε, ένας εκ των Μπουχαλάκη ή Καμαρά λογικά θα κάτσει στον πάγκο.

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί και η παρουσία του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για τον Ελληνογερμανό μπακ που έτρεξε αρκετά με την Ομόνοια και θα παίξει βασικός και στην Κύπρο, υπάρχει η σκέψη να παραχωρήσει τη θέση του στον Μπρούνο.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.