ΟΦΗ: Τι είπε ο Γιώργος Σίμος ενόψει Ατρόμητου (vid)

Στον ΟΦΗ μετά τη νίκη επί της Λαμίας (εκτός έδρας), θέλουν την Κυριακή να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο κόντρα στον Ατρόμητο. Τι δήλωσε ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος.

ΟΦΗ: Τι είπε ο Γιώργος Σίμος ενόψει Ατρόμητου (vid)

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της ΠΑΕ. Ο κόουτς της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ».

«Περάσαμε στην επόμενη μέρα. Παρότι το ματς με τη Λαμία ήταν κοντά χρονικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού οι παίκτες μας έκαναν μια καλή προσπάθεια και πήραν τη νίκη που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε.

Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλύτερη απόδοση και να προσπαθήσουμε για την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. Ο Ατρόμητος έχει πάντα υψηλές βλέψεις, είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Έχει ένα κράμα περσινών παικτών που έχει ενισχυθεί φέτος. Εμείς θέλουμε να έχουμε την απόδοση που μπορούμε, μια καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (25/9), στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για τον ΟΦΗ.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ρικάρντο Βαζ και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (26/9), στις 17:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.