Λόπεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι σκληρό παιχνίδι»

Ο Βόλος υποδέχεται αύριο Σάββατο τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, με τον προπονητή της ομάδας της Μαγνησίας, Άνχελ Λόπεθ να κάνει λόγο για ένα σκληρό παιχνίδι.

Λόπεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι σκληρό παιχνίδι»

Ο προπονητής της ομάδας του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, μίλησε στο Metropolis για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την εικόνα των ασπρόμαυρων αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μπροστά μας ένα αξιόλογο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση με Ατρόμητο και Άρη και μπροστά μας έχουμε ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ και εύχομαι τα καλύτερα. Θεωρούμε ότι έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα απίστευτο σύνολο. Διαθέτει δύο παίκτες για κάθε θέση. Εμείς είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να δείξουμε ταπεινότητα αλλά θα δώσουμε το καλύτερο».

Για την ήττα από τον Άρη και το ματς με ΠΑΟΚ: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι ο Βόλος και ποια είναι τα τρία παιχνίδια που είχαμε ξεκινώντας. Αν και με τον Άρη χάσαμε, η απόδοση της ομάδας ήταν καλύτερη σε σύγκριση με τον Ατρόμητο. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Είμαστε μια νέα ομάδα, με 15 νέους παίκτες. Θα προσπαθήσω να δώσω την ταυτότητα μου».

Για τον Αχιλλέα Μπέο: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι στην ομάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και πολύ γνωστό. Θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό. Πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας