Αστέρας Τρίπολης: Φιλικό με Παναρκαδικό το Σάββατο (26/9)

Το προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη ματαιώθηκε. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έκλεισε νέο τεστ, με αντίπαλο τον Παναρκαδικό για το Σάββατο (26/9) και πάλι στις 18.00.

Αστέρας Τρίπολης: Φιλικό με Παναρκαδικό το Σάββατο (26/9)

Η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ το Σάββατο (26/09, 18:00) θα αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο.

Οι εκπρόσωποι Τύπου και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να διαπιστευθούν για το φιλικό ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναρκαδικός θα πρέπει να στέλνουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]

Οι διαπιστεύσεις θα είναι διαθέσιμες πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1- info desk). Για την παραλαβή τους είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας. Στην είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου εισερχομένων - εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση.

Οι θέσεις των δημοσιογράφων θα είναι στα εξωτερικά θεωρεία στην Θύρα 3 του γηπέδου. Οι θέσεις των φωτογράφων στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αυστηρά πίσω από τις γραμμές του άουτ ή στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους των ομάδων.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια παρουσίας στην αθλητική εγκατάσταση».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας