Βασικός ο Ματέους Ρέις στο Μπεσίκτας - Ρίο Άβε!

Ο Ματέους Ρέις, όπως αναμενόταν, θα ξεκινήσει τελικά στο παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη (24/9, 20.00). Όλα ανοικτά για τη μεταγραφή του.

Βασικός ο Ματέους Ρέις στο Μπεσίκτας - Ρίο Άβε!

Ο Ματέους Ρέις δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να δει τον Βόσπορο ή να κάνει βόλτα στην πλατεία Ταξίμ... Πήγε με την αποστολή της Ρίο Άβε στην Τουρκία για να την βοηθήσει στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας.

Ο πορτογαλικός σύλλογος σε πολύ μεγάλο βαθμό πέτυχε το σκοπό του. Τι εννοούμε; Παρά τις πιέσεις του παίκτη να τον αφήσει να φύγει για τον Ολυμπιακό, ο Βραζιλιάνος μπακ όχι μόνο έπαιξε 90 λεπτά πριν από μία εβδομάδα στην Βοσνία απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, αλλά είναι βασικός και στο αποψινό ματς με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League (24/9, 20.00).

Η Ρίο Άβε προσπαθούσε εδώ και δέκα μέρες να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Ματέους Ρέις στις τάξεις της, έτσι ώστε να την βοηθούσε στο πολύ δύσκολο έργο που έχει στην Ευρώπη.

Τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος του συλλόγου έβαλε στο “κόλπο” και την Πόρτο, με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν ότι όντως εξετάζει την περίπτωσή του, αλλά δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσίαζε η Ρίο Άβε.

Φυσικά για τον Ολυμπιακό δεν έχει “ναυαγήσει” η μεταγραφή του. Εξακολουθεί να είναι σε συζητήσεις με την Ρίο Άβε και ελπίζει μετά το παιχνίδι στην Πόλη να κάνει δικό του τον παίκτη.