Ο Μπουφάλ δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει έναν εκ των Γκάρι Ροντρίγκες ή Σοφιάν Μπουφάλ, αλλά ο δεύτερος δεν βιάζεται και ιδιαίτερα να πάρει την απόφασή του.

Ο Μπουφάλ δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν άμεσα τα θέματα που τον "καίνε", μεταξύ άλλων και το θέμα του εξτρέμ.

Στο προσκήνιο είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Σοφιάν Μπουφάλ. Ό,τι είναι να γίνει και με έναν εκ των δύο, θα πρέπει να γίνει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοικτή γραμμή και με τους δύο εξτρέμ, όπως φυσικά και με τον Ενκουντού της Μπεσίκτας και τον Μπρουμά της PSV, ενώ οι Πορτογάλοι έβαλαν στο “κόλπο” και τον Φάμπιο Μαρτίνς της Μπράγκα. Παρότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Champions League μετά το 2-0 επί της Ομόνοιας, ο Μπουφάλ δεν βιάζεται να αποφασίσει. Κι αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον Μπουφάλ, γιατί στις συζητήσεις μαζί του θα έμπαινε στο τραπέζι και το “δέλεαρ” του Champions League.

Ο Μαροκινός όμως δείχνει μία τάση να περιμένει κι άλλο, από τη στιγμή που στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το μεταγραφικό “παράθυρο” κλείνει στις 5 Οκτωβρίου για αγορές παικτών από ομάδες.

Είναι κρίσιμες οι μέρες που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό στο θέμα του εξτρέμ. Το ιδανικότερο θα ήταν να έκλεινε τον βασικό του winger ακόμα και... σήμερα (που λέει ο λόγος), όμως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ακόμα και το να εξασφαλίσει και τυπικά την είσοδό του στους ομίλους την προσεχή Τρίτη (29/9) και να κάνει τη μεταγραφή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Όλα είναι ανοικτά...