Ατρόμητος: Στο δίκτυο σχολών του και η ΑΕ Λέρου

Ο Ατρόμητος ενέταξε στο δίκτυο σχολών του και την Αθλητική Ένωση Λέρου, με την οποία θα αναπτύξει συνεργασία σε επίπεδο υποδομών.

Ατρόμητος: Στο δίκτυο σχολών του και η ΑΕ Λέρου

Ο Ατρόμητος επεκτείνει το δίκτυο των σχολών του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο η περιστεριώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Αθλητική Ένωση Λέρου.

Συγκεκριμένα η ακαδημία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ακριτικού νησιού των Δωδεκανήσων εντάσσεται στο δίκτυο σχολών της αθηναϊκής ομάδας, αναπτύσσοντας επικοινωνία με μία από τις πιο σημαντικές ομάδες του εγχώριου ποδοσφαίρου.

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μίας ομάδας στο δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του δικτύου σχολών Atromitos Soccer Schools με την Αθλητική Ένωση Λέρου!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον υπεύθυνο του δικτύου σχολών, Τόλη Αποστόλου, και τη διοίκηση της ομάδας».

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο υπεύθυνος ακαδημίας της νησιώτικης ομάδας, Διαμαντής Τσάτσος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ατρόμητος και ιδιαίτερα τον κύριο Τόλη Αποστόλου για το ενδιαφέρον τους και την ένταξή μας σε ένα δίκτυο που τα τελευταία χρόνια έχει αγκαλιάσει σχολές ποδοσφαίρου και κατ' επέκταση νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο».