Ουαγκέ: «Η προπόνηση με Μέσι και Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο»

Ο Μούσα Ουαγκέ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πόσο τον βοήθησε η συνύπαρξή του με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες.

Ουαγκέ: «Η προπόνηση με Μέσι και Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο»

Ο Σενεγαλέζος δεξιός μπακ που πήγε στον ΠΑΟΚ δανεικός από την Μπαρτσελόνα τόνισε: “Αισθάνομαι πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι έχω πολλούς στόχους να πετύχω με αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας. Προσωπικά θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και να κερδίσουμε τρόπαια αν μπορούμε. Νομίζω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας”.

Ρωτήθηκε πόσο πιο δυνατός νιώθει με την συνύπαρξή του με παίκτες όπως ο Μέσι κι ο Σουάρες στη Βαρκελώνη για δύο χρόνια και απάντησε: “Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια. Νιώθω αρκετά δυνατός να έρθω εδώ, ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Η προπόνηση με παίκτες όπως ο Μέσι κι ο Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο. Έμαθα πολλά απ΄αυτούς και νομίζω ότι με ωφέλησε ώστε να ανέβω επίπεδο”.

Για τον εαυτό του είπε ότι “είμαι ένας γρήγορος παίκτης, πολύ επιθετικός. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προσόντα μου”.