Επιβεβαιώνει η Equipe: Έχει τύχη ο Ολυμπιακός με Μπουφάλ, αν περάσει Champions League

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipeεπιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες για την απόκτηση του διστακτικού - για την ώρα -  Μπουφάλ, εφόσον προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Επιβεβαιώνει η Equipe: Έχει τύχη ο Ολυμπιακός με Μπουφάλ, αν περάσει Champions League

Ο Σοφιάν Μπουφάλ είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για τη θέση του εξτρέμ, αλλά η περίπτωσή του έχει παρουσιάσει ένα σωρό δυσκολίες. Από τη μία η Σαουθάμπτον θέλει ένα ποσό άνω των 5 εκ. ευρώ.

Από την άλλη ο Μαροκινός “ζογκλέρ” είναι προς το παρόν διστακτικός για το ελληνικό πρωτάθλημα, δίχως να απορρίπτει οριστικά την συγκεκριμένη προοπτική. Ωστόσο, έχει ως προτεραιότητα την παρουσία του σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το “ΦΩΣ” της Τρίτης (22/9) ανέφερε πρωτοσέλιδα ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν μετά την Ομόνοια και πώς αν ο Ολυμπιακός ξεπεράσει το εμπόδιο της κυπριακής ομάδας, τότε θα έχει σοβαρές πιθανότητες να αποκτήσει τον Μπουφάλ, γιατί πολύ απλά θα προσφέρει στον παίκτη και το “δέλεαρ” του Champions League. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει πρόβλημα στα οικονομικά και στο θέμα του συμβολαίου του .

Ήρθε λοιπόν το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) η ηλεκτρονική έκδοση της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας “Equipeγια να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι ο Μπουφάλ έχει ήδη στο “περίμενε” την Ανζέ που έχει καταθέσει πρόταση, έχει πει ήδη “όχι” σε ομάδες από την Κίνα και τα Εμιράτα και πώς ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να βγει από το “κάδρο”, ειδικά αν προκριθεί στους ομίλους. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από την Ομόνοια, τότε ο Μπουφάλ αναμένεται να απομακρυνθεί οριστικά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε φυσικά ότι στην κουβέντα υπάρχει και η Μπέτις, η οποία επίσης θέλει πολύ τον Μαροκινό.

Η ουσία είναι ότι ο Μπουφάλ δεν σκοπεύει να πάρει άμεσα την απόφασή του, δηλαδή εντός της εβδομάδας. Θέλει λίγο χρόνο ακόμη έως ότου πει σε ποια ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.