ΑΕΚ: Τα βρήκε με Σπέτσια, για Βέρντε, στο 1 εκ. ευρώ!

Συμφωνία ΑΕΚ και Σπέτσια για την πώληση του Ντανιέλε Βέρντε, για ένα ποσό περίπου 1 εκατ. ευρώ, ένα χρόνο μετά την έλευση του από την Ρόμα

ΑΕΚ: Τα βρήκε με Σπέτσια, για Βέρντε, στο 1 εκ. ευρώ!

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει για την έκδοση του «διαζυγίου» του Ντανιέλε Βέρντε και της ΑΕΚ και την επιστροφή του 24χρονου, Ιταλού, δεξιού εξτρέμ, στα πάτρια εδάφη.

Έπειτα από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων η μετακίνηση του εμφανίζεται «τελειωμένη», με την ΑΕΚ να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ο Βέρντε μάλιστα βρίσκεται ήδη στα γραφεία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται, πως αρχικά οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει σε δανεισμό του παίκτη μ' υποχρεωτική οψιόν το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον η Ιταλική παρέμενε στην Serie A.

Ωστόσο οι προτάσεις για οψιόν αγοράς περί της 500 και 700.000 ευρώ απορρίφθηκαν ενώ η ΑΕΚ από ένα σημείο και μετά άλλαξε «πλέυση», ζητώντας την άμεση πώληση του, αφού απέκτησε και τον Λέβι Γκαρσία.

Ούτε η προηγούμενη πρόταση της Ιταλικής ομάδας, ύψους, 800 χιλ. ευρώ ικανοποίησε τους «κιτρινόμαυρους», που πήραν το ποσό που ήθελαν βγάζοντας κέρδος από τον Βέρντε, ο οποίος είχε αποκτηθεί πέρσι από την Ρόμα αντί 700.000 ευρώ.